עיצוב בצק סוכר
עיצוב בצק סוכר נחשב לדרך הטובה ביותר להציג מוצרי אפייה מעוצבים באירועים גדולים או ממושכים. בצק סוכר הוא למעשה בצק מתוק שהומצא בישראל. תכונותיו של הבצק מתאפיינות בכך שהוא מאוד גמיש אך עם זאת נוקשה ולכן עיצוב בצק סוכר מאפשר התאמה לצורות שונות של עיצוב, כל אירוע כל פי טיבו. תכונה נוספת שהופכת עיצוב בצק סוכר לכל כך נחשב, היא שהבצק לא מגיב טוב ללחות, ולכן עדיף להשאירו דווקא מחוץ למקרר. כך ניתן, ואף רצוי, להשאיר את המאפים בסגנון זה בחוץ לאורך כל האירוע, ועדיין לשמור על העיצובים לפרק זמן ארוך.